Kavels

Dromen aan de Maas, kavels op een unieke locatie waar dromen werkelijkheid kunnen worden. Neem nu contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Project

Dromen aan de Maas is een woningbouwproject in het buitengebied van Velden, een dorp in de gemeente Venlo. Aan de Ebberstraat, direct aan de Maas, ontwikkelt Wayland Developments zeven riante bouwkavels voor particuliere woningbouwontwikkelingen. De kavels hebben een vrije perceelindeling om uw eigen droomwoning te verwezenlijken. Of u nu droomt van een traditionele boerderij met ruimte voor uw eigen paarden en rondrennende hond die speels de Maas in springt, of een klassiek landelijke villa met de ruimte om samen met uw (klein)kinderen te genieten aan de rand van het water, het behoort tot de mogelijkheden. Of wilt u juist een eigentijdse landelijke woning van alle luxe voorzien zoals uw eigen zwembad en sauna, alles is mogelijk. Uw droom kan werkelijkheid worden!

De kavels variëren tussen de 1.600 m2 en 2.400 m2. Binnen het bouwvlak van 800 m2 tot 1.000 m2, kunt u naar hartenlust uw woning vormgeven. Dromen aan de Maas geeft u de mogelijkheid om uw droomhuis te bouwen, precies zoals u het wilt. Er is slechts één overeenkomst tussen de zeven kavels; het geweldige vrije zicht op de prachtige Maas.

Dromen aan de Maas, wonen in uw droomwoning met wijds zicht over de Maas. Wilt u meer informatie over de kavels en specifieke planregels en voorschriften? Neem direct contact op.

kavel nr. oppervlakte V.O.N. koopsom
1 2476 m² ja Verkocht
2 2184 m² ja Verkocht
3 1700 m² ja Verkocht
4 1618 m² ja Verkocht
5 2190 m² ja € 239.000 (onder optie)
6 1910 m² ja Verkocht
7 5450 m² ja Verkocht